HTML

Címkék

Önkéntesként Vietnámban

Következetesen a "Vietnám" és nem a "Vietnam" különböző alakjaival találkoztok itt, mert az első közelebbi találat az eredeti kiejtéshez. Vietnámi volunteer tevékenységekről olvashattok tapasztalatokat, élményeket, jótanácsokat. "Phi chinh phu" azt jelenti, hogy "nem kormányzati" vagyis az NGO viet megfelelője

Lê Mỹ Attila

Féreghajtó: Fugacar

Linkblog

V. Féreghajtó - majd megy ki oldalra

2010.10.04. 15:00 ymel

(Majd lassan elhagyom a római számokat - de még a hatosra emlékszem)

Ha hosszabb ideig Vietnámban tartózodunk, pár havonta - a felvilágosult vietek szerint félévente - érdemes bevenni és elrágcsálni lefekvés előtt ezt a tablettát. Közöm nincs a gyártójához, nem reklámozom, de elfelejtettem a nevét, és úgy kell kiokoskodnom félévente, mit is akarok a gyógyszertárostól. 16 ezer dong körül adják. Itt most akkor fent van, látjátok a dobozát, mit kell venni.

Ugyanis nem tudom elképzelni, hogy pár hónap vagy akár csak pár hét alatt is ne ennénk valami utcai kifőzdében, és azok még a vietek szerint is dzsuvásak lehetnek. Aztán persze simán leülnek és jóízűen falatoznak.

Ez itt szokásos esti táj a Truc Bach-tó környékén, a látvány béna, a Pho cuon es a Pho chien phong viszont nagyon finom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://phichinhphu.blog.hu/api/trackback/id/tr662344112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása