HTML

Címkék

Önkéntesként Vietnámban

Következetesen a "Vietnám" és nem a "Vietnam" különböző alakjaival találkoztok itt, mert az első közelebbi találat az eredeti kiejtéshez. Vietnámi volunteer tevékenységekről olvashattok tapasztalatokat, élményeket, jótanácsokat. "Phi chinh phu" azt jelenti, hogy "nem kormányzati" vagyis az NGO viet megfelelője

Lê Mỹ Attila

Féreghajtó: Fugacar

Linkblog

IV. adag: 2o11 az önkéntesség éve Európában

2010.09.30. 17:23 ymel

Ez az ektiviti ugyan csak az EU-n belüli országokban végezhető önkéntes munkákkal foglalkozik, de lesz ez még máshogy is. 

Azért érdemes nézegetni, akad most egy jó kis darab, riportereknek, kisfilmkészítőknek érdekes pályázati lehetőség.

Remélem, működik a link.

Vietnám: nem ritka, hogy az önkéntes - a kapcsolatrendszerünket használva - szabadidejében elmegy a megfelelő helyre, és akár 3o dollár per 9o percért angol nyelvet tanít. A jó kiejtés fontos.

A képen épp filmvetítést tartunk viet egyetemistáknak - miközben az angol nyelvet gyakorolják, csöpögtetünk a magyar kultúrából is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://phichinhphu.blog.hu/api/trackback/id/tr512335131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása