HTML

Címkék

Önkéntesként Vietnámban

Következetesen a "Vietnám" és nem a "Vietnam" különböző alakjaival találkoztok itt, mert az első közelebbi találat az eredeti kiejtéshez. Vietnámi volunteer tevékenységekről olvashattok tapasztalatokat, élményeket, jótanácsokat. "Phi chinh phu" azt jelenti, hogy "nem kormányzati" vagyis az NGO viet megfelelője

Lê Mỹ Attila

Féreghajtó: Fugacar

Linkblog

III. adag - konkrétumok

2010.09.17. 07:40 ymel

Ugyan már rákérdeztem a blog üzemeltetőjénél kétszer is, hogy az alábbi most akkor hirdetésnek minősül-e vagy sem, de válasz még nem jött már több mint 1 hete. Talán záporoznak a kérdések a bloggerektől. 

Jelenleg pl. a viet Sportügyi Minisztérium egyik hivatalán keresztül nyílik lehetőség angol nyelvet tanítani. Minden évben felkészítenek mozgássérülteket ázsiai sportversenyekre a minisztérium rendeletére. E sportolókat kell felkészíteni legalább alapvető szavak, mondatok elsajátítására. A foglalkozásban nem kell megszakadni, az önkéntes munkát nem úgy kell elképzelni, hogy reggeltől estig ott vagyunk valahol kitéve az elemeknek és ismeretlen embereknek. Heti pár órás elfoglaltságról van szó ebben az esetben is. 

A volunteer munka mellett ugyanilyen tevékenység -angol nyelv tanítása - végzésével tudunk lehetőséget biztosítani, hogy az elegendő zsebpénzt megkeresd. Erről azonban azt hiszem, itt nem szabad írni, úgyhogy a megadott emailen érdeklődjetek. Közben várom a blog üzemeltetőjének is a visszajelzését.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://phichinhphu.blog.hu/api/trackback/id/tr772302381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása